1. Home
  2. Contact

Contact

Hoe kom ik in contact?

Er zijn een aantal mogelijkheden:

  • Telefonisch contact. Bel naar  René op 06 - 504.81.697 of naar Daniëlla op 06 - 468.01.463
  • Via de site kun je met René of Daniëlla chatten (zie knop rechts onderin). De openingstijden van de chat zijn: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag van 9.00 u. tot ⨦ 12.30 u. Op dinsdagavond van 19.00 u. tot 20.30 u.
  • Als de chat offline is, dan kun je via de chat een bericht achter laten voor René of Daniëlla. In dat bericht kun je aangeven of je graag gebeld of gemaild wilt worden. Appen kan ook.
  • Je kunt ook rechtstreeks met René en Daniëlla mailen. Zij zijn bereikbaar op
    Rene.Wentink@digitaalscheidingsloket.nl en Daniella.Heymen@digitaalscheidingsloket.nl

René en Daniëlla zullen hun best doen om je goed verder te helpen. Het kan zijn dat er meer nodig is dan zij vanuit het scheidingsloket kunnen bieden. Misschien is het voor jou goed om wat vaker met iemand te kunnen praten over hoe het met je gaat en welke zorgen je hebt. Of misschien wil je graag dat er hulp komt voor je kind(eren)?

René en Daniëlla kijken met je mee bij wie je terecht zou kunnen voor welke hulp of ondersteuning en wat daarvoor nodig is. Voor sommige hulp is er een indicatie nodig. Zij weten hoe dat in zijn werk gaat en wie daarvoor wat kan regelen.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.