1. Home
  2. Kinderen
  3. Contact

Contact

Hoe kom ik in contact?

Er zijn een aantal mogelijkheden:

  • Via de site kun je met René of Daniëlla chatten (zie knop rechts onderin). De openingstijden van de chat zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00u tot 12.00u. Ook op de dinsdagavond kan je met ons chatten. Dan zijn we er van 19.00u tot 20.30u.
  • Als de chat offline is, dan kun je via de chat een bericht achter laten voor René en/of Daniëlla. In dat bericht kun je aangeven of je graag gebeld of gemaild wilt worden. Appen kan ook.
  • Je kunt ook rechtstreeks met René of Daniëlla mailen. Zij zijn bereikbaar op  Rene.Wentink@digitaalscheidingsloket.nl
     en  Daniella.Heymen@digitaalscheidingsloket.nl

René en Daniëlla zullen hun best doen om je goed verder te helpen. Het kan zijn dat er meer nodig is dan zij vanuit het scheidingsloket kunnen bieden. Misschien is het voor jou goed om wat vaker met iemand te kunnen praten over hoe het met je gaat en welke zorgen je hebt. 

René of Daniëlla kijkt  met je mee bij wie je terecht zou kunnen voor welke hulp of ondersteuning en wat daarvoor nodig is. Voor sommige hulp is er een indicatie nodig. Zij weten hoe dat in zijn werk gaat en wie daarvoor wat kan regelen.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.