1. Home
  2. Kinderen
  3. Contact

Contact

Hoe kom ik in contact?

Er zijn een aantal mogelijkheden:

  • Via de site kun je met Daniëlla chatten (zie knop rechts onderin). De openingstijden van de chat zijn maandag en dinsdag, van 9.00u tot 13.00u. Ook op de dinsdagavond kan je met me chatten. Dan ben ik er van 19.00u tot 20.30u.
  • Als de chat offline is, dan kun je via de chat een bericht achter laten voor Daniëlla. In dat bericht kun je aangeven of je graag gebeld of gemaild wilt worden. Appen kan ook.
  • Je kunt ook rechtstreeks met Daniëlla mailen. Haar mailadres is  Daniella.Heymen@digitaalscheidingsloket.nl

Daniëlla zal haar best doen om je goed verder te helpen. Het kan zijn dat er meer nodig is dan zij vanuit het scheidingsloket kunnen bieden. Misschien is het voor jou goed om wat vaker met iemand te kunnen praten over hoe het met je gaat en welke zorgen je hebt. Daniëlla kijkt  met je mee bij wie je terecht zou kunnen voor welke hulp of ondersteuning en wat daarvoor nodig is. Voor sommige hulp is er een indicatie nodig. Zij weten hoe dat in zijn werk gaat en wie daarvoor wat kan regelen.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.